Prijzen en beschikbaarheid

GROEPSACCOMMODATIE 16 personen

Groepsaccommodatie 16 personen huren? Even lekker met je vrienden of familie op vakantie, maar is er geen geschikte groepsaccommodatie te vinden? Wij bieden je een luxe en grote groepsaccommodatie in Lommel aan, genaamd de Lommelse Duinvilla. Hier kun je vakantie vieren met maximaal 16 personen. Onze moderne vakantievilla is gelegen op Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer N.V. in België. Een verblijf in deze luxe vakantievilla staat garant voor veel gezelligheid en geniet je volledig van je vakantie.

De groepsaccommodatie is voorzien van 7 ruime slaapkamers, 1 master bedroom met king size bed, 2 badkamers, eetbar, eettafel en een gas openhaard. Je kunt ook gezellig met elkaar op het terras van de vakantievilla zitten. Wordt het te koud op het terras? Ga dan lekker knus met elkaar voor de openhaard zitten met een heerlijk drankje. Bij de accommodatie is er een parkeergelegenheid voor 4 auto's. Voor een avondje ontspannen kun je gebruik maken van de infrarood sauna. 

Boek hier de Lommelse Duinvilla

Lommelse Duinvilla

Goedkope groepsaccommodatie 16 personen

Net als de accommodaties en kampeerplaatsen op Park Blauwe Meer is De Lommelse Duinvilla ook scherp geprijsd. Dit betekent dat ook dat je aantrekkelijke prijzen kunt verwachten wanneer je een weekend of vakantie in deze groepsaccommodatie wilt boeken. Wij maken het zo voor iedereen toegankelijk om te genieten van onder andere de jacuzzi en de infrarood sauna. Een vakantie bij Oostappen Vakantieparken = voordelig! Bekijk hier de tarieven.

WEEKEND WEG MET 16 personen

Met 16 personen een weekend weg? Deze groepsaccommodatie 16 personen heeft alle voorzieningen voor een weekend weg met familie of vrienden tot 16 personen.

Heb jij samen met vrienden of familie, of zelfs met collega's een weekendje weg gepland? Onze groepsaccommodatie in België is absoluut hét vakantiehuis waar jij het weekendje weg in wilt doorbrengen. Dankzij de uitstekende voorzieningen waarover het luxe 16-persoons vakantiehuis beschikt, kun jij het gehele weekend volop plezier beleven. Maar dat is niet het enige voordeel dat je hebt tijdens het weekendje weg in België. Wij vertellen je graag meer waarom groepsaccommodatie De Lommelse Duinvilla zo bijzonder is. Weekend weg met 16 personen? 

Bekijk alle voorzieningen

Vakantievilla in de natuur

Een vakantiehuis voor 16 personen beschikt vrijwel altijd over veel voorzieningen, maar welke groepsaccommodatie in België heeft ook nog eens de ligging mee? Twee factoren die toch wel een belangrijke rol kunnen gaan spelen om jouw weekendje weg in een bepaald type vakantiehuis werkelijkheid te laten worden. Groepsaccommodatie De Lommelse Duinvilla heeft naast de vele uitstekende voorzieningen ook een bijzondere ligging in de natuur. Vanuit de groepsaccommodatie kan jouw ontdekkingstocht door de natuur direct beginnen. Maak bijvoorbeeld een wandeling door natuurreservaten De Lage Kempen, Kattenbos of Lommelse Sahara. Drie mooie gebieden in Lommel waar de natuur zeer gevarieerd is. Kom jij één van deze natuurreservaten ook ontdekken? Het is de moeite waard! 

16-persoons vakantiehuis

Activiteiten regio Lommel

Tijdens je verblijf met al je vrienden of familie kun je natuurlijk ook gebruik maken van de veelzijdige faciliteiten op het park. Van een centrumvoorziening tot aan een grote waterplas met mooi zandstrand. Hier vind je faciliteiten voor alle leeftijdsgroepen. De kinderen kunnen gezellig met elkaar spelen bij het zandstrand, overdekt speelstrand, zwembad of bij de speeltoestellen. Sportliefhebbers kunnen een lekker balletje slaan op de midgetgolf- of tennisbaan, maar ook is er de mogelijkheid om te gaan voetballen, basketballen of volleyballen. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om ook tijdens je vakantie lekker te sporten. 

Je hebt natuurlijk niet altijd zin om tijdens je vakantie te koken. Er zijn op het park diverse horecagelegenheden te vinden. Een lekker patatje kan gehaald worden bij de snackbar, maar je kunt ook uitgebreid eten in het restaurant of op het terras. Voor een heerlijk dessert kun je terecht bij de ijssalon. Kom jij ook gebruik maken van de veelzijdige faciliteiten? Boek dan snel je vakantie en kom volop genieten! 

Zomervakantie 2023

Je zomervakantie doorbrengen in ons grote 16-persoons vakantiehuis? Bekijk de beschikbaarheid van onze groepsaccommodatie en ga een heerlijke zomervakantie in 2023 tegemoet. Het grote voordeel van je zomervakantie doorbrengen in deze ruim ingerichte vakantievilla? Je beschikt niet alleen over uitstekende luxe voorzieningen, maar er is rondom de accommodatie ook nog eens veel te doen! In het hoogseizoen wordt er door het animatieteam, die aanwezig is op Park Blauwe Meer, een gevarieerd en leuk animatieprogramma samengesteld. De kinderen staan te trappelen om deel te nemen! 

Boek onze groepsaccommodatie in Lommel

 

Veelgestelde vragen


Waar in België vind ik een groepsaccommodatie voor 16 personen? 

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie in België voor 16 personen? Oostappen Vakantieparken heeft een luxe en modern 16-persoons vakantiehuis in Lommel met uitstekende voorzieningen zoals een infrarood sauna, 2-persoons jacuzzi, luxe badkamers en ruime slaapkamers. 

Is groepsaccommodatie De Lommelse Duinvilla in de zomer te boeken?

Onze groepsaccommodatie in België is 'natuurlijk' in de zomer te boeken. Wij raden je wel aan om ver van tevoren de groepsaccommodatie te boeken, zodat je altijd genoeg keuze hebt uit diverse datums. 

Welke groepsaccommodatie is geschikt voor een weekend weg met 16 personen?

Heb je een weekend weg met 16 personen gepland? Ontdek de Lommelse Duinvilla in het Belgische Lommel en ervaar pas echt een keer wat een luxe vakantie inhoudt. 

Waar in België vind ik een goedkope groepsaccommodatie?

Ben je voor het jaarlijkse familieweekend in België nog op zoek naar een goedkope groepsaccommodatie die over veel luxe voorzieningen beschikt? De Lommelse Duinvilla, een groot vakantiehuis voor 16 personen, voldoet aan al je wensen! In de groepsaccommodatie vind je o.a. een jacuzzi, infrarood sauna en sfeervolle gasopenhaard.