Prijzen en beschikbaarheid

GROEPSACCOMMODATIE DE LOMMELSE DUINVILLA

Even lekker met je vrienden of familie op vakantie, maar is er geen geschikte groepsaccommodatie te vinden? Wij bieden je een luxe en grote groepsaccommodatie aan, genaamd de Lommelse Duinvilla. Hier kun je vakantie vieren met maximaal 16 personen. Onze moderne vakantievilla is gelegen op Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer N.V. in België. Een verblijf in deze luxe vakantievilla staat garant voor veel gezelligheid en geniet je volledig van je vakantie.

De groepsaccommodatie is voorzien van 7 ruime slaapkamers, 1 master bedroom met king size bed, 2 badkamers, eetbar, eettafel en een gas openhaard. Je kunt ook gezellig met elkaar op het terras van de vakantievilla zitten. Wordt het te koud op het terras? Ga dan lekker knus met elkaar voor de openhaard zitten met een heerlijk drankje. Bij de accommodatie is er een parkeergelegenheid voor 4 auto's. Voor een avondje ontspannen kun je gebruik maken van de infrarood sauna. 

Boek hier de Lommelse Duinvilla

Lommelse Duinvilla

Goedkoop en luxe groepsaccommodatie 

Net als de accommodaties en kampeerplaatsen op Park Blauwe Meer is De Lommelse Duinvilla ook scherp geprijsd. Dit betekent dat ook dat je aantrekkelijke prijzen kunt verwachten als je een weekend of vakantie in deze groepsaccommodatie wilt boeken. Wij maken het zo voor iedereen toegankelijk om te genieten van onder andere de jacuzzi en de infrarood sauna. Een vakantie bij Oostappen = voordelig! Bekijk hier de tarieven.

WAT IS ER TE DOEN OP HET PARK?

Tijdens je verblijf met al je vrienden of familie kun je natuurlijk ook gebruik maken van de veelzijdige faciliteiten op het park. Van een centrumvoorziening tot aan een grote waterplas met mooi zandstrand. Hier vind je faciliteiten voor alle leeftijdsgroepen. De kinderen kunnen gezellig met elkaar spelen bij het zandstrand, overdekt speelstrand, zwembad of bij de speeltoestellen. De sportliefhebbers kunnen een lekker balletje slaan op de midgetgolf- of tennisbaan, maar ook is er de mogelijkheid om te gaan voetballen, basketballen of volleyballen. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om ook tijdens je vakantie lekker te sporten. 

Je hebt natuurlijk niet altijd zin om tijdens je vakantie te koken. Er zijn op het park diverse horecagelegenheden te vinden. Een lekker patatje kan gehaald worden bij de snackbar, maar je kunt ook uitgebreid eten in het restaurant of op het terras. Voor een heerlijk dessert kun je terecht bij de ijssalon. Kom jij ook gebruik maken van de veelzijdige faciliteiten? Boek dan snel je vakantie en kom volop genieten! 

Zomervakantie 2021

Je zomervakantie doorbrengen in een luxe vakantievilla aan de grens van België? Bekijk de beschikbaarheid van onze grote groepsaccommodatie, geschikt voor maximaal 16 personen, en ga een heerlijke zomervakantie tegemoet. Het grote voordeel van je zomervakantie doorbrengen in deze accommodatie? Onder andere in het hoogseizoen wordt er op Park Blauwe Meer een gevarieerd en leuk animatieprogramma samengesteld. De kinderen staan te trappelen om deel te nemen!  

Boek onze groepsaccommodatie in Lommel