Prijzen en beschikbaarheid

In de Lommelse Duinvilla, gelegen op Park Blauwe Meer, kun je uitermate goed genieten van je weekendje weg in België. Doordat deze unieke groepsaccommodatie perfect is gelegen, met faciliteiten op steenworp afstand, ga je gegarandeerd een heerlijke, onbezorgde vakantie tegemoet. Een weekend weg met 16 personen? Ontdek de Lommelse Duinvilla in het pittoreske Lommel (België) en ervaar pas echt wat een luxe vakantie inhoudt.

Weekend weg met 16 personen

Het zoeken naar een groepsaccommodatie die is geschikt voor grote groepen is niet altijd een fluitje van een cent. Je zoekt een geschikte groepsaccommodatie in een gezellig dorpje in België, en al gauw kom je bij diverse vakantiehuizen uit. Maar waar kan jij, samen met je familie of vrienden, het beste terecht voor een weekend weg met 16 personen?

Luxe 16-persoons vakantievilla in de Belgische natuur

De Lommelse Duinvilla nodigt uit om te komen genieten van een luxe vakantie in een geweldig, ruim vakantiehuis. Ontspanning, luxe en saamhorigheid staan bij ons hoog in het vandaal. Je kunt dan ook tijdens je weekend weg met 16 personen verwachten dat je van alle gemakken voorzien bent. De luxe voorzieningen maken dit moderne vakantiehuis een topper in zijn segment. Zonder twijfel is de Lommelse Duinvilla de meest toonaangevende oplossing voor je zoektocht naar dé perfecte groepsaccommodatie in België

De uitstraling van het vakantiehuis

Wij vertelden u net al een aantal specificaties van het luxe 16-persoons vakantiehuis op Park Blauwe Meer. Maar dit vakantiehuis is een vakantiehuis dat je niet snel terug zult vinden. Doordat de Lommelse Duinvilla beschikt over uitermate luxe voorzieningen, onderscheidt het zich ten opzichte van andere 'grote' vakantiehuizen in België. Zo vind je in de groepsaccommodatie maar liefst 8 slaapkamers, waaronder 1 master bedroom met king size bed, elektrische openhaard en luxe badkamer met jacuzzi. Daarnaast beschikt het vakantiehuis ook overen een infrarood sauna, een complete keuken, eetbar met lekker zittende krukken, eettafel, openhaard en nog meer luxe voorzieningen die je maar kan wensen tijdens je weekend weg met 16 personen. En als afsluiter; een grote terrasoverkapping waar in de ochtend heerlijk kan worden genoten van de opkomende zon en verse broodjes. 

Voorzieningen in de groepsvilla

Weekend weg met 16 personen

Maar niet alleen de luxe voorzieningen en de prachtige ligging maken jouw vakantie samen met familie of vrienden tot een unieke vakantieherinnering. Je kunt tijdens je gezellig weekendje weg namelijk ook gebruik maken van alle luxe en uitstekende faciliteiten op Park Blauwe Meer. Een weekend weg is nog nooit zo luxe en compleet geweest! 

DE OMGEVING IN 

Het weekendje weg samen met je familie of vrienden staat natuurlijk niet alleen maar in het teken van ontspanning in het vakantiehuis. De Lommelse Duinvilla staat niet alleen garant voor luxe en comfort, maar  tevens de perfecte uitvalsbasis om de schitterende omgeving te ontdekken. Voor zowel kinderen als ouderen is er genoeg te doen. Lekker de natuur in, een middagje naar bijvoorbeeld De Efteling, Bobbejaanland of Indoor Plopsaland of de vele culturele bezienswaardigheden bezoeken. Op de 'omgeving' pagina vind je tal van leuke uitjes die wij voor jou hebben samengesteld. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

BOEK JOUW WEEKEND weg met 16 personen

Wil je een groot vakantie huis huren en geniet je graag van een weekendje weg in een prachtige omgeving? Boek dan nu de Lommelse Duinvilla en beleef samen met je familie of vrienden een heerlijke vakantie als nooit tevoren. Wij garanderen je dat niemand zich in een moment zal vervelen! 

Wij kijken enorm uit naar je komst en wensen je alvast een fijn veblijf toe. Tot snel! 

Boek nu